OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Kuracie stehná so sladkými rajčinami

Suroviny:

- 4 kuracia stehná

- mleté korenie soľ

- čerstvá nasekaná bazalka

- 2 hrste červených i žltých cherry paradajok, nakrájané na polovice

- 1 cesnaková hlavička

- 1 čili paprička, nasekaná

- 1 konzerva veľkej fazule

- 2 hrste zemiakov so šupkou

 

Príprava:

- stehná si vyžadujú veľmi pomalé varenie

-predhrejte rúru na 180°C. Kuracie stehná okoreňte zo všetkých strán a dajte ich na pekáč tak, aby boli v jednej rovine. Pridajte bazalku a rajčiny, očistené cesnakové struky, čili a trochu olivového oleja. Ak chcete, môžete pridaj aj fazuľu a zemiaky. Všetko poriadne premiešajte tak, aby sa rajčiny dostali aj pod mäso. Nechajte piecť asi 1 hodinu a 30 minút.